Juvelen på kullen ....

Om oss 

Jag, Marita har erfarenhet från Blomsterrivieran sedan lång tid tillbaka, och när jag träffade Urban åkte vi tillsammans till Colletta för att Urban skulle förstå min passion för Italien. Urban blev helsåld även han: utöver den magnifika borgen med dess obeskrivliga, unika, vackra omgivningar, fanns det optisk fiber och golvvärme i borgen - oemotståndligt för en hemmafixande Teknisk Fysiker. 

Det Gröna Nästet var till försäljning och vi slog till 2005. Det var helt tomt, inget kök, inga skåp eller garderober men Urban försäkrade att detta skulle han fixa, vilket han gjorde och millimeteranpassade all inredning till dessa väggar från 1200-talet som absolut inte hade en rät vinkel i någon riktning Slutresultatet blev över förväntan och den lilla lägenheten har blivit ett riktigt romantiskt litet näste.

Det Röda Nästet köpte vi 2014, en lite större lägenhet med en helt annorlunda planlösning men som passar för lite fler personer. Som ni förstår är tanken att vi i en framtid ska spendera mer tid där. Eftersom vi nu är pensionärer, åker vi alltid till Sverige på sommarsemestern för att hälsa på barn och barnbarn, därför hyr vi ut våra små Nästen så att fler människor får möjlighet att njuta av denna oemotståndligt vackra och unika plats på jorden. 

 

Amfiteatern